Välkommen till Vinbistro!

Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 20 år.

Jag är över 20 år

Om oss


Importören med passion för ungerskt kvalitetsvin. 

VinBistro Stockholm är en importör med fokus på ungerskt kvalitetsvin. I hjärtat av företaget finns ett stort vinintresse och motivation att få fler att få upp ögonen för vad det nya vin-Ungern har att erbjuda. Vi har lokal förankring i Ungern, och det var just i Ungern som idén till företaget föddes. Vi är baserade i Stockholm.

Hotell- och restaurangbranschen: Alla våra viner finns i restaurangsegmentet. För priser, mejla eller ring oss så skickar vi en prislista! Välkommen att lägga er order enklast via mejl (info@vinbistro.se) eller telefon (0766 502 328). Vi levererar dagligen i Stockholmsområdet, samt två gånger i veckan i övriga landet. 

Privatpersoner: Flera av våra viner finns i Systembolagets Beställningssortiment och ännu fler kommer att komma upp inom kort. Eventuellt artikelnummer och pris på Systembolaget syns bredvid respektive vin. För att lättast hålla dig uppdaterad om ett visst vin släpps på Beställning, följ oss i sociala medier (Instagram och facebook). Sök på: vinbistrostockholm 

Druvsorter

Få lite bättre koll på Ungerns alla svåruttalade druvor 

PDF

Vinlandet Ungern

Mer om Ungern som vinland

PDF

 

 


Följ oss på Instagram!

#vinbistrostockholm

dont hide

© Copyright 2019, VinBistro Stockholm Aktiebolag